mandag 23. mars 2009

London Pub (allmenn)

Adresse: CJ Hambros plass 5

Tidspunkt: Mandag 9/2, fra 21.00

Lag: Erik Solheims lille avleggerpenis

Med: Andreas, Ingvald, James, Rune

Plassering: Andreplass

Homsekjelleren London byr i tillegg til sine mer kjente spesialiteter også på en sen allmennquiz på mandagene. Vårt lag (tre fjerdedels streit) hadde forventinger om mye glitter, paljetter og stor pågang fra kjekke herrer, men quizen var en heller lite glamorøs seanse. De førti ganske tradisjonelle og ikke altfor spennende spørsmålene ble framført i høyt tempo av en middelaldrende bergenser i strikkejakke, som innimellom glimtet til med å gneldre fram noen fine sarkasmer når noen ønsket presiseringer. Vi merket oss at det etter ønske fra noen stamgjester ble tatt en rask beslutning om å droppe pausen, og frest videre med de siste tjue. Etter den hittil raskeste quizen på touren ble det opplyst om at den som var interessert i å holde neste quiz, kunne melde seg i baren.

Denne gang har notatene tydeligvis gått til papirgjenvinning før de nådde datamaskinen, og det er nok ikke særlig mye som huskes av spørsmål og svar godt en måned etter at quizen fant sted. Tror det var under ti lag som deltok. Vi var ganske overrasket over å bli nummer to, etter noe vi oppfattet som en ikke spesielt god innsats. For eksempel klarte vi å svare Østersund på spørsmålet om farvannet mellom Skåne og Sjælland... Til gjengjeld er dette det stedet på touren der laget kom over de fineste sisteplassene; et snertent rundt bord omkranset av en herlig mørk sofa. Når det i tillegg var ganske billig øl å få kjøpt, kom det ikke mye klaging fra oss.

Forklaring: Det litt underlige lagnavnet er en av karakteristikkene av Rune i et anonymt blogginnlegg, skrevet i harnisk etter en av hans kronikker.

Ingen kommentarer: